هنگامی که قند خون نرمال از محدوده طبیعی خود فراتر رفته و کمتر یا بیشتر شود ممکن است فرد را در موضع آسیب قرار دهد به همین دلیل هنگامی که قند خون به کمتر از ۷۰ میلیگرم در دسی لیتر برسد فرد در معرض افت قند خون قرار میگیرد.
خون شما روی یک نوار تست می رود که آن را در دستگاه گلوکومتر قرار می دهید. سپس، دستگاه میزان قند خون شما را به شما می گوید.
بهتر است پس از گذشت ۱۵ دقیقه مجدداً سطح قند خون را اندازهگیری کرده و در صورتی که قند خون کمتر از سطح نرمال بود مجدداً راهکارهای ذکر شده در مقاله را امتحان کنید تا قند خون به حالت نرمال خود برسد.
پایین آوردن قند خون ، چیزهایی که قند خون را پایین می اورد ، پایین آوردن قند خون بالا ، پایین آوردن قند ، پایین آورنده قند خون ، چه چیزهایی قند خون را پایین می آورد ، برای پایین اوردن قند ، برای پایین اوردن دیابت ، روش طبیعی پایین اوردن قند خون ، پایین آوردن قند خون در خانه
قند خون: جدول قند خون پایین، نرمال، بالا و بعد از ناشتا / درمان قند خون بالا
اگر پزشک این تست را برای نوزاد تجویز کرده باشد، نمونه خون از پاشنه پای کودک گرفته میشود. پس از خونگیری برای لحظاتی در محل آزمایشگاه حضور داشته باشید تا در صورت بروز عوارض احتمالی، به وضعیت شما رسیدگی شود.
نبود غندل انسولین و قند بالا می تواند میزان الکترولیت های خون شما را تغییر دهد.
در پاسخ به این سوال که قند خون باید چند باشد باید به این نکته توجه داشت که قند خون در طول ساعات روز متفاوت است؛ قند خون ناشتا که به صورت معمول بعد از گذشت ۱۳ ساعت از آخرین وعده غذایی آزمایش میشود، پایه قند خون در بدن را نمایش میدهد.
سطح قند خون نرمال بر اثر عوامل متفاوتی همچون رژیم غذایی، نوع مواد غذایی، انواع فعالیتهای روزمره، تمرینات ورزشی، فشارهای عصبی، استرس، اضطراب، اختلالات مربوط به خواب و ترشح هورمونها تغییر مییابد؛ هرچند که بررسی سطح قند خون نرمال برای تمامی افراد ضروری میباشد اما بیماران دیابتی نیازمند احتیاط و توجه ویژه به این موضوع هستند.
افراد باردار مبتلا به دیابت نوع ۱ یا نوع ۲ از قبل: کمتر از ۱۱۰ تا ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر یک ساعت پس از غذا خوردن.
ممکن است پزشک نتایج چندین بار اندازه گیری قند خون را خواسته و یکی از توصیه های زیر را ارائه دهد:
در بیماران دیابتی ترشح انسولین به درستی انجام نمیشود به همین دلیل میزان کافی از آن در بدن این گونه افراد وجود ندارد.
مدیریت سطح قند خون مهمترین کاری است که می توانید برای جلوگیری از عوارض دیابت مانند نابینایی، حملات قلبی ، قطع عضو ، بیماری کلیوی و سکته انجام دهید.
در واقع گلوکز یا قند خون وظایف متفاوتی را در بدن بر عهده دارد که یکی از مهمترین آنها تامین انرژی برای سلولها و سیستمهای بدن میباشد.