افت فشار خون، اختلالی است که اکثر ما حداقل برای یکبار آن را تجربه کردهایم. این وضعیت معمولاً عادی است و نیازی به درمان خاصی ندارد. اما در صورت طولانیشدن علائمتان باید علت افت فشار خون تشخیص داده شود. سپس پزشک درمان فشار خون پایین را بر اساس علت آن تجویز میکند.
سلولهای بنیادی در درمان ناباروروی زنان و مردان: هر آنچه لازم است بدانید!
برخی از بیماریهای اندوکرینی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای تیروئید میتوانند باعث کاهش فشار خون شوند.
بیماریهای عصبی مانند پارکینسون، صرع، اسکلروز چندگانه و بیماریهای مرتبط با نخاع
استرس عاطفی ممکن است باعث کاهش فشار خون در نوجوانان شود.
در این مطلب میخواهیم بدانیم که آیا درمان قطعی قند خون وجود دارد یا خیر. شاید زیاد شنیده باشید که بگویند یک شخص دچار قند خون شده است. اما قند خون دقیقا چیست؟ ما دو نوع قند خون یا همان دیابت داریم. دیابت نوع ۱ یک بیماری خودایمنی است که زمانی ایجاد میشود که بدن، سلولهای تولید کننده انسولین را از بین میبرد.
سیستم ایمنی بدن باید بتواند سلولهای بدن را از سلولهای خارجی تشخیص دهد. سیستم ایمنی این کار را با شناسایی پروتئینهای سطحی سلولها انجام میدهد. هر سلول روی غشای سطحی خودی پروتئینهایی دارد که با آنها شناخته میشود و همین پروتئینها در سطح سلولهای بدن توسط سیستم ایمنی نادیده گرفته میشوند تا سیستم ایمنی فقط به پروتئینهای سطح سلولهای خارجی واکنش نشان دهد.
اکثر افرادی که به فشار خون پایین مبتلا هستند نیازی به درمان ندارند. بااینحال، اگر افت فشار خون به طور ناگهانی شروع شود یا ناشی از یک بیماری زمینهای باشد، پزشک گزینههای درمانی مناسبی را به شما پیشنهاد میدهد.
۴۶ سالمه الان دو سال هست که پشت دست و انگشتان دستم بصورت دایره ای برجسته بزرگ و کوچک تغییر رنگ پیدا کرده و گاهی خارش داره چندین پزشک رفتم میگن اگزما هست یا گرانوله پماد کلوبتازول و لوراتادین دادند تشخیص درسته ممنون میشم راهنمایی کنید
با این حال، همه بیماریهای خودایمنی یک مشکل اساسی مشترک دارند: سلول های ایمنی بدن به سلول های سالم خود حمله می کنند.
بسیاری از موارد قند خون پایین به دلایل زیر شکل درمان بیماری خود ایمنی در بارداری می گیرند:
آب کمک می کند تا قند اضافی از طریق ادرار دفع شود، علاوه بر این نوشیدن آب مانع از دست رفتن آب بدن شما می گردد.
اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز
اگر بیمار داروی تزریقی را همراه خود داشته باشد، باید کمک کنید که دارو را تزریق کند. همچنین میتوانید با اورژانس تماس بگیرید.